Privacyverklaring

De Witte Voet respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar winkel en van haar website, dat deden wij ook al toen hier nog niet zo goed op gelet werd.

We zullen proberen in een niet al te lang en ingewikkeld verhaal te vertellen hoe we met uw privacy omgaan wanneer u onze winkel en/of website bezoekt en wat uw rechten zijn.

Natuurlijk doen we er alles aan om uw prive gegevens prive te houden, daar kunt u van op aan. We vragen wel gegevens van u, maar dat doen we om u zo goed mogelijk te helpen. Welke gegevens dat zijn en waarvoor we ze gebruiken, vertellen we u hieronder.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van uw gegevens?

We gebruiken uw gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

In de AVG wordt de grondslag “gerechtvaardigd belang” genoemd; we willen onze klanten namelijk een zo goed mogelijke, persoonlijke service bieden.

Zo registreren we uw contactgegevens, zodat we contact met u op kunnen nemen wanneer dit nodig is;

  • als u ons een vraag stelt;
  • als uw bestelling binnen is;
  • als de herstelwerkzaamheden aan uw product gereed zijn.

Onder contactgegevens verstaan wij uw naam, telefoonnummer en/of email-adres.

Webshop

Wanneer u gebruik maakt van onze webshop, geldt de zelfde manier van werken. Wij hebben echter meer gegevens van u nodig dan voor enkel een contact moment.

Om een bestelling te kunnen plaatsen in onze webshop, dient u een zakelijke klant te zijn. Om te controleren of u een zakelijke klant bent, vragen wij bij het aanmaken van een webshop-account om uw KvK-nummer. Op deze manier zorgen wij er voor dat particuliere klanten niet tegen inkoop-prijzen kunnen kopen.

Naast het KvK-nummer vragen wij van u bij het aanmaken van een webshop account de volgende gegevens;

  • uw naam
  • uw email-adres
  • de naam van uw bedrijf
  • uw adres
  • uw telefoonnummer
  • uw BTW nummer

Deze gegevens hebben wij nodig om u te kunnen informeren over uw bestelling, om uw bestelling te verzenden naar uw adres en om uw factuur op te maken. Uw BTW nummer hebben wij, naast het opmaken van uw factuur, nodig ter controle van de Belastingdienst. 

In onze fysieke winkel

Ook wanneer u een aankoop doet in onze fysieke groothandel, heeft u een account nodig en hiervoor gelden dezelfde punten als voor onze webshop-klanten.

In onze drogisterij worden uw gegevens spaarzaam verwerkt. Wij maken hier slechts gebruik van een schriftelijke vastlegging van uw contactgegevens om de mogelijkheid te hebben u te informeren over producten die binnen zijn gekomen nadat u ze besteld hebt.

Cursussen

Bij De Witte Voet kunt u zich inschrijven voor pedicure- en aanverwante cursussen. Inschrijven gebeurt online via een email aan ons email-adres info@dewittevoet.nl of telefonisch. Wij bewaren de door u opgegeven gegevens slechts om u te informeren over de cursus.

Uw daadwerkelijke inschrijving voor de cursus vindt plaats bij diegene die in de cursus voorziet en zij verzamelen uw gegevens ten behoeve van de cursus.

Wij kunnen uw verzoek om informatie en/of inschrijving delen met diegene die de cursus geeft. Dit zijn 2 partijen, namelijk:

Voor meer informatie over hoe zij met uw gegevens omgaan verwijzen wij u naar de website van deze partijen.

Nieuwsbrieven

Op onze website heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We vragen hiervoor uw e-mailadres en uw naam, zodat we u de nieuwsbrief kunnen toesturen.

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, zullen we u periodiek een nieuwsbrief sturen met acties, aanbiedingen en informatie over bijvoorbeeld nieuwe producten. Wij hebben net zo’n hekel aan “spam” als u, dus wij u niet te vaak van een nieuwsbrief voorzien. 

Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen, dan staat er onder elke mail een knop waarmee u zich kunt afmelden.

Lukt het niet om u af te melden of kunt u de knop niet vinden? Stuur dan een email naar info@dewittevoet.nl en wij regelen het voor u.

Wij denken bij het gebruik van uw persoonsgegevens altijd aan uw privacy. Dit doen we ook bij het gebruik van Social Media zoals Facebook, wanneer u telefonisch contact met ons op neemt of wanneer u ons een email stuurt.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Voor het registreren van uw gegevens, maken we gebruik van diensten en software. 

Voor ondersteuning in het gebruik van onze informatie- en communicatietechnologie en het beheer van onze website en onze social media kanalen, maken we gebruik van netwerkbeheerders en webdesigners.

Deze partijen kunnen dan ook de door u aan ons gegeven persoonsgegevens inzien, omdat deze in onze geautomatiseerde systemen staan opgeslagen. Wanneer u een vraag stelt via bijvoorbeeld 1 van onze social media kanalen, ziet onze webbeheerder de gegevens die u deelt in het bericht en de gegevens die u heeft gedeeld in uw social media profiel.

Wij hebben met deze genoemde partijen duidelijke en bindende afspraken gemaakt over hoe we met de privacy van onze klanten om (willen) gaan en deze vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

We verkopen of geven uw gegevens NOOIT aan derden voor advertentiedoeleinden of welk doel dan ook.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

Wij bewaren deze gegevens in principe voor onbepaalde tijd, om ons volledige klantenbestand zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Cookies en Data

Op de website van De Witte Voet zijn cookies geplaatst. We maken gebruik van zogenaamde’ functionele cookies’. Ook maken we gebruik van ‘analytische cookies’.

Functionele cookies zorgen dat de website goed werkt en dat u bijvoorbeeld uw producten het winkelmandje kunt bewaren. Ook onthouden we bijvoorbeeld of u de cookiemelding hebt gesloten, zodat u niet steeds opnieuw de cookiemelding krijgt. De Analytische cookies geven ons informatie over hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina’s het meest worden bekeken.

Analytische cookies gebruiken wij om te bezien welke pagina’s het meest worden bezocht en welke producten populair zijn, om zo onze webshop beter in te kunnen richten naar uw behoeften. We bekijken globaal (dus niet exact) in welk gedeelte van Nederland onze bezoekers wonen en welke apparaten ze gebruiken. Tevens gebruiken wij deze gegevens om te zien hoe effectief onze Adwords-advertenties in de Google resultaten zijn.

Wij gebruiken geen cookies om u te achtervolgen wanneer u onze website verlaat om u advertenties te laten zien!

We bewaren de gegevens uit het analytische cookie 26 maanden.

klik hier om analytische cookies uit te schakelen

“embedded content”
Op onze contact pagina hebben we een virtuele foto geplaatst, die gebruik maakt van Google Maps. Ook Google maps gebruikt cookies.

“Browsercookies”
Bij elke website die u bezoekt, plaatst ook de browser (Google Chrome, Safari, Firefox etc.) cookies. Deze instellingen kunt u zelf beheren. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan eens deze website: www.browserchecker.nl/cookies-verwijderen-instellen

Wilt u nog meer weten over cookies? Vraag het ons gerust.

Wat zijn uw rechten?

Natuurlijk blijft u baas over uw eigen gegevens. Wil u uw gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Geen probleem! Laat het ons weten via de post, email, telefoon of een bezoek aan onze winkel.

We willen, wanneer we uw gegevens wijzigen of verwijderen wel zeker weten dat u het bent, we kunnen dan ook om uw identiteitsbewijs vragen.

Heeft u vragen?

Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van uw privacy kunt u contact opnemen met Lianne de Witte, eigenaresse van De Witte Voet en verantwoordelijke over de bij De Witte Voet bekende persoonsgegevens.

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

Wij zijn De Witte Voet.

Als u van nummers houdt:

ons KvK nummer is 20147254

ons BTW nummer is NL178201285.B01

U kunt ons zo bereiken:

bellen: 0113-586227

mailen: info@dewittevoet.nl 

schrijven of langskomen: Hoofdstraat 39 (4471 AH) in Wolphaartsdijk

Bent u er nog steeds? Heeft u echt alles gelezen? Daar zijn we blij mee. Zo hebben we niet voor niets onze privacy verklaring opgesteld en bent u dus bewust bezig met uw persoonsgegevens. Dat is mooi, want de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is met name gerealiseerd om bewustwording te creëren over de omgang met persoonsgegevens.

Met het gebruik van onze  website gaat u akkoord met de wijze waarop wij met uw privacy omgaan.

Mei 2018